SIFIR ATIK YARIŞMASI TÜRKİYE BİRİNCİSİ

03.04.2024 1275

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Bakanlığımız koordinesinde öğrencilerde atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve yenilikçi çözümleri geliştirmek amacıyla  düzenlenen Sıfır Atık projesi kapsamında İstanbul'da Sıfır Atık Zirvesi ve Ödül Töreni yapılmıştır. Sıfır Atık Projeleri Kategorisinde  danışmanlığını Bolu Bilim ve Sanat Merkezi Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seray ALTUNÖZ' ün danışmanlığında  öğrencimiz Betül AY' ın hazırladığı "Doğala Dönüyoruz, Atıklarımızı Sıfırlıyoruz" başlıklı proje Türkiye Birincisi olmuştur. 30 Mart 2024 tarihinde  İstanbul'da gerçekleştirilen törene katılım gösteren öğrenci ve öğretmenimiz ödüllerini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  eşi Emine ERDOĞAN hanımefendinin vekaleti ile Bakan Yardımcısı Sayın Nazif YILMAZ'ın elinden almışlardır. Bu gururu bize yaşatan,  ilimizi temsil eden öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

03-04-202403-04-202403-04-202403-04-2024