2024 TÜBİTAK LİSELERARASI PROJE YARIŞMASI BÖLGE FİNALLERİ

23.02.2024 134

2024 yılı Tübitak Liselerarası Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Finallerinde ilimizi Matematik, Sosyoloji ve  Türk Dili Edebiyatı alanlarından 3 (üç) proje ile temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Danışmanlığını Matematik Öğretmenimiz Hakan DİNAR'ın yaptığı öğrencimiz Kamil Oğuz ÇALIŞKAN'ın hazırladığı Matematik projemiz, danışmanlığını Felsefe Öğretmenimiz Melek KENLİÇ ÇİĞDEM'in yaptığı öğrencimiz Esma Nur ALTUN'un hazırladığı Sosyoloji projemiz, danışmanlığını Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Tarık AKSOY'un yaptığı öğrencilerimiz Yağmur YÜKSEL ve Ahmet Bera KARAKUŞ'un hazırladıkları Türk Dili Edebiyatı projelerimiz Tübitak Ankara Bölge Finallerinde yarışacaklardır. Kendilerini Bolu Bilsem ailesi olarak tebrik ediyor final yarışmalarında başarılar diliyoruz.